ølskala

Åpent hus på Lørenskog Samvirkebryggeri, lørdag 3 desember kl 9-15

21.11.2016

Lørdag 3 desember mellom kl 9 og 15 blir det "Åpent hus" på Lørenskog Samvirkebryggeri. Vi ønsker med dette å vise frem bryggeriet vårt til nye potensielle medbryggere, og ikke minst eksisterende andelseiere som ikke har vært innom på en stund.

Bryggeriet har nå vært i drift i drøyt 3 måneder, og vi har så langt brygget 23 batcher med øl. Det betyr rundt regnet 2.760 liter skummende nytelse, altså 5.520 flasker Lørenskog-øl!

Bryggeriet på Våler gård ved Losby fungerer supert. Vi har fått opparbeidet en kjerne med bryggere som har fått på plass gode rutiner, og bryggekveldene er blitt en hyggelig sosial møteplass med mye øl-prat. Vi er opptatt av at flest mulig skal lære om øl-brygging, og det dukker stadig opp kunnskapsrike entusiaster som har mye de kan dele med andre. Dette er rett og slett blitt en svært hyggelig hobby som smaker godt.

Antall andelseiere er nå i underkant av 50. Vi har plass til totalt 100 andelseiere, så her er det fremdeles plass til flere. Vi har så langt ikke gjennomført noen form for aktiv verving av nye andelseiere, dette kun vært markedsført gjennom dagens bryggere. Oppfordrer nå alle til å spre denne unike muligheten til å bli med på en av nåtidens mest populære hobbyer i vårt nærmiljø. Møt opp på åpent hus! Ta med deg venner og bekjente slik at de får se (og smake) på vårt fantastiske brygg.

NB! Vi skal brygge øl denne dagen, så man får se bryggeriet i full aktivitet.

Tid:        Lørdag 3. desember kl. 0900-1500

 

Sted:     Lørenskog Samvirkebryggeri, Vålerveien 18, Lørenskog